“Ik ben ontzettend blij! De deuren zijn weer open de lessen kunnen face-to-face gegeven worden. Natuurlijk worden hierbij alle corona richtlijnen in acht genomen voor de veiligheid van ons allemaal!” (zie richtlijnen onderaan de pagina)

Manon Hutten – Bliss Yoga

Op onze sfeervolle locatie op de bovenverdieping van Wijkcentrum ‘t Volbert op Stokhorst in Enschede worden iedere week 5 yogalessen gegeven.

Dinsdag om 19.00 uur (nog 4 plaatsen beschikbaar)

Dinsdag om 20.15 uur (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Donderdag om 19.00 uur uur (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Donderdag om 20.15 uur (nog 3 plaatsen beschikbaar

Zondag om 9.30 uur (nog 1 plaats beschikbaar)


Bliss is een staat van gelukzaligheid, een gevoel van extase. Dankbaarheid, één zijn, leven in het nu.

Bliss Yoga is gecreëerd om dat gevoel in jou naar boven te brengen. Het helpt jou te groeien naar de beste versie van jezelf.

Door verschillende stijlen samen te brengen (Vinyasa Yoga/Power Yoga/Hatha Yoga) en te spelen met intensiteit ontstaat een les met een pittige warming up om het bloed te laten stromen en de spieren lekker los te maken. Dan volgen specifieke oefeningen voor kracht, flexibiliteit en balans om vervolgens af te bouwen met ontgiftende oefeningen en natuurlijk een heerlijke eindontspanning met meditatie/visualisatie. Alles komt aan bod!

Bliss Yoga is een uitstekende manier om te leren je energie te balanceren, verhogen en zelfs te sturen. Daarnaast ontwikkel je (body) kracht en flexibiliteit, (mind) gedachtes worden stiller en er is meer focus. (soul) Je leert je eigen grenzen kennen en verleggen. Alles op jouw eigen niveau.

Wat de deelnemers van Bliss Yoga vinden…

Janine Reeder

“Voordat ik bij manon hutten yoga ging doen, had ik wel eens twee lessen gevolgd op de sportschool. Ik vond het wel fijn maar ook een beetje gek “zweverig”.
Maar nu sinds oktober bij manon op les, moet ik zeggen dat ik het heerlijk vind, lekker bezig met je lijf en jezelf. Spieren voelen waarvan je nog niet wist dat ze bestonden. Ik was zeer verrasd dat ik er ook zo relaxt van zou worden. En wat ook een voordeel is dat het ook heel goed is voor je organen, die worden ook geprikkeld om meer te gaan doen. De uitleg waarom je iets doet is een hele fijne bijkomstigheid, dan weet je waarom je soms in een gekke houding zit.😊 Kortom heerlijk, lekker tijd voor mezelf bij de yoga van manon. Thanks manon voor de fijne lessen. 😘Liefs janine”


– Femke –

Manon heeft een fijne opbouw in de lessen. Na de warming up komen er kracht, flexibiliteit en balans oefeningen aan bod om vervolgens af te sluiten met een heerlijke eindontspanning. Tijdens de eindontspanning voorziet Manon iedereen van een deken en naderhand is er tijd voor een kopje thee en een praatje. Manon geeft tijdens de les duidelijke instructie en alternatieven als bepaalde oefeningen niet haalbaar zijn, vanwege bijvoorbeeld lichamelijke ongemakken. De locatie is fijn en warm ingericht. Ten tijde van het coronavirus is Manon op zoek gegaan naar mogelijkheden om de yogalessen toch door te laten gaan. Via een skypeverbinding geeft zij ons de mogelijkheid om de lessen te blijven volgen. Voor degenen, bij wie het niet lukt, maakt zij een video, zodat deze mensen op een later tijdstip de les alsnog kunnen doen. Ook laat Manon ons kennismaken met de diverse vormen van yoga. Hierbij geeft ze ook heldere en duidelijke uitleg. Manon is wat dat betreft goed onderlegd.

In het begin was ik sceptisch. Zou yoga wel iets voor mij zijn? Word ik er relaxt van? Word ik leniger en flexibeler? Kan ik mij overgeven aan de eindontspanning? Nu ik ruim een half jaar verder ben, kan ik op alle antwoorden “ja” zeggen. Het is echt verslavend. Dankjewel, Manon!!! Liefs, Femke

Wil jij ook het Bliss-gevoel ervaren? Neem dan contact op via de knop rechts onderin.

Huishoudelijke mededelingen:

Vanaf donderdag 2 juli mogen wij zonder tegenbericht weer van start met de yogalessen indien de volgende richtlijnen worden aangehouden:

Graag onderstaande checklist goed doornemen om vast te stellen of je naar de yogales kan komen:

 • Heb je klachten zoals hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheid?
 • Heeft u of iemand van uw gezelschap op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u of iemand van uw gezelschap het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
 • Heeft u of iemand van uw gezelschap in de afgelopen 14 dagen contact met een huisgenoot/gezinslid gehad terwijl hij/zij het coronavirus had?
 • Zit u of iemand van uw gezelschap in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Indien je één van deze vragen met JA hebt beantwoord, blijf dan thuis!

Als je naar de les komt houd dan rekening met het volgende:

 • Neem je eigen bidon mee
 • Neem je eigen dekentje mee voor tijdens de eindontspanning
 • Neem je eigen yogamat mee! Vergeet deze niet mee te nemen, anders kan je niet meedoen met de les
 • Het openbare toilet bij je yogaruimte is NIET beschikbaar, zorg er dus voor dat je voordat je naar de yogales komt thuis naar het toilet bent geweest

Zet je telefoon op stil zodat we niet gestoord worden tijdens de les.

Tarieven:

 • Proefles gratis
 • Losse les € 12,50

Abonnementen (opzegtermijn 1 kalendermaand)

 • 1 les per week € 36,-
 • 2 lessen per week € 55,- 
 • 5-strippen kaart (2 maanden geldig) € 55,-
 • 10-strippen kaart (4 maanden geldig) € 100,-