Zorg jij goed voor jezelf? En doe je dat écht of houd dat alleen in dat je genoeg slaapt en/of 200 gram groente en 2 stuks fruit per dag eet. Ontdek wat echte self-care is en hoe je deze makkelijk in je leven kan integreren voor een vitaal, vervuld en gelukkig leven!

In 5 makkelijk te volgen stappen bouw je met dit online programma een gezonde voedings- en leefstijl die bij jóu past!

Met dit programma bouw je die fundering, die stevige basis waarop jij kan bloeien!

Het is niet altijd even makkelijk om in balans te blijven als je een druk leven hebt, ambitieus bent en er veel van je gevraagd wordt (én jij veel van jezelf vraagt ;)). Maar dat is veel makkelijker als je een stevige fundering hebt.

Dit programma is volledig online zodat jij het kan volgen in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Het programma is zo opgebouwd dat het je stap voor stap naar de beste versie van jezelf brengt. We beginnen bij het begin…

1. Focus

Weet wat je wilt! In deze stap ga je dat voor jezelf uitvogelen, dat zorgt voor focus. Daarnaast leer je handige tips en tricks om in actie te komen.

2. Rituelen

Self-care rituelen zijn de perfecte manier voor meer balans in je leven. Wil je meer energie, liever zijn voor jezelf of een mooiere huid? Kies de self-care handelingen die bij jou passen en maak er een ritueel van zodat het bijna als vanzelf gaat! Voel zelf de grote uitwerking die dit heeft op body, mind & soul.

3. Voeding

Voeding die gezond voor je is doet precies dat! Meer energie en een slanker lichaam zonder in te leveren op smaak en gemak. Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Weet wat welke voeding met je doet en maak op basis daarvan je eigen keuzes. Incl. heerlijke recepten die makkelijk toe te passen zijn in een gezinssituatie.

4. Elimineren

Elimineer alle overige overbodige sh*t uit je leven; maak je leven lichter!

5. Boost!

Til je mentale, lichamelijke en geestelijke gezondheid naar een nóg hoger niveau met tips en tricks die je toe kan passen als je wel een boost kan gebruiken of jezelf wilt uitdagen om te kijken waar dit je brengt.

Ben jij klaar voor een waanzinnige dosis energie, gezondheid en vitaliteit?!

De vernieuwde online versie van dit programma gaat 27 oktober 2020 online! Reserveer hieronder alvast een plekje.

Of wil je op de hoogte gehouden worden als het programma online staat en dan aanvullende informatie ontvangen? Vul hieronder je gegeven in.