YOGALES IN ENSCHEDE

Op onze sfeervolle locatie op de bovenverdieping bij Wijkcentrum ‘t Volbert op Stokhorst in Enschede worden iedere week drie yogalessen gegeven. Op dinsdagavond is er een yogales om 20.00 uur, op donderdagavond een yogales om 20.00 uur en op zondagochtend is er een yogales om 9.30 uur.


Bliss is een staat van gelukzaligheid, een gevoel van extase. Dankbaarheid, één zijn, leven in het nu.

Bliss Yoga is gecreëerd om dat gevoel in jou naar boven te brengen. Het helpt jou te groeien naar de beste versie van jezelf.

Door verschillende stijlen samen te brengen en te spelen met intensiteit ontstaat een les met een pittige warming up om het bloed te laten stromen en de spieren lekker los te maken. Dan volgen specifieke oefeningen voor kracht, flexibiliteit en balans om vervolgens af te bouwen met ontgiftende oefeningen en natuurlijk een heerlijke eindontspanning met meditatie/visualisatie. Alles komt aan bod!

Bliss Yoga is een uitstekende manier om te leren je energie te balanceren, verhogen en zelfs te sturen. Daarnaast ontwikkel je (body) kracht en flexibiliteit, (mind) gedachtes worden stiller en er is meer focus. (soul) Je leert je eigen grenzen kennen en verleggen. Alles op jouw eigen niveau.

Wat de deelnemers van Bliss Yoga vinden…

Janine Reeder

“Voordat ik bij manon hutten yoga ging doen, had ik wel eens twee lessen gevolgd op de sportschool. Ik vond het wel fijn maar ook een beetje gek “zweverig”.
Maar nu sinds oktober bij manon op les, moet ik zeggen dat ik het heerlijk vind, lekker bezig met je lijf en jezelf. Spieren voelen waarvan je nog niet wist dat ze bestonden. Ik was zeer verrasd dat ik er ook zo relaxt van zou worden. En wat ook een voordeel is dat het ook heel goed is voor je organen, die worden ook geprikkeld om meer te gaan doen. De uitleg waarom je iets doet is een hele fijne bijkomstigheid, dan weet je waarom je soms in een gekke houding zit.😊 Kortom heerlijk, lekker tijd voor mezelf bij de yoga van manon. Thanks manon voor de fijne lessen. 😘Liefs janine”

Wil jij ook het Bliss-gevoel ervaren? Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik contact met je op!

Huishoudelijke mededelingen:

In verband met hygiëne dien je een eigen yogamat mee te nemen. Een simpel matje volstaat en hoeft niet prijzig te zijn.

Zet je telefoon op stil zodat we niet gestoord worden tijdens de les.

Tarieven:

  • Proefles gratis
  • Losse les € 12,50

Abonnementen (opzegtermijn 1 kalendermaand)

  • 1 les per week € 36,-
  • 2 lessen per week € 55,- 
  • 5-strippen kaart (2 maanden geldig) € 55,-
  • 10-strippen kaart (4 maanden geldig) € 100,-

Tags: #yoga #enschede #yogaenschede #blissyoga #yogales #parkstokhorst #stokhorst #volbert #blissbypureness