Voedings- & leefstijladvies

Alles wat jij consumeert wordt omgezet in je lichaam en dat is letterlijk wie jij word!


Ik heb vroeger zelf ontzettend gestruggeld met eten. Eerst ontzettend ongezond, je weet wel, met Red Bulls, cola, chocolade en patat. Ik werd iets voller en iemand gaf dit niet zo subtiel aan, wat leidde naar een eetstoornis; ik had boulimia. 2 Jaren verder, 15 kg lichter en zonder energie wist ik dat het zo niet verder kon. Ik moest dit doorbreken. Ik wilde weer gezond worden en volop in het leven staan. Ik ben me gaan verdiepen in voeding en zo is mijn interesse ontstaan.

Inmiddels heb ik meerdere opleidingen en cursussen afgerond; Voedingsdeskundige, Ayurveda, Ayurvedisch voedings- en leefstijlcoach, Detoxcoach, Voedingstherapie en Ayurvedisch Levend Bloed Analyse.

Door mijn verscheidenheid in opleidingen weet ik het probleem vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en is er altijd een oplossing die bij jou past. Iedereen is zó uniek, er is geen ‘one size fits all’.

“In één enkele druppel van jouw bloed is te zien hoe jij leeft. Jouw leefstijl is terug te vinden in jouw hele lijf. Je bent letterlijk wat je consumeert!”

Heel veel mensen nemen lichamelijke klachten voor lief. Een opgeblazen buik na het eten, maagzuur, allergieën, huiduitslag, weinig energie, hoofdpijn en zelfs depressieve gevoelens. Dat hoort er nu eenmaal bij toch?! Nee, zeker niet!

Ook jij kan je ‘on top of the world’ voelen!

Voeding ís energie! Voeding is er om je te voeden. Het kan dienen als medicijn, maar soms is even niet eten het juiste om te doen.

High level 1:1 coaching biedt voor jou de mogelijkheid om samen met mij, stap voor stap, een voedingspatroon en leefstijl te ontwikkelen die geheel op jou is afgestemd.

Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek

Waar sta jij volgend jaar?