High level 1:1 coaching

Voedings- & leefstijladvies

Alles wat jij consumeert wordt omgezet in je lichaam en dat is letterlijk wie jij word!


Je lijf is je tempel. Het is zo’n doorsnee zin geworden, maar ik wil dat je hier even écht bij stilstaat. Jouw lichaam is het enige echte huis dat je ooit zal hebben, hier woon je voor de rest van je leven en het heeft aandacht, liefde en onderhoud nodig. Dat weten we allemaal, maar door het drukke Westerse leven schiet het er nog wel eens bij in om ons daar ook daadwerkelijk aan te houden. We leiden een gestresst leven en eten vaak voeding dat vol zit met bestrijdings- en conserveringsmiddelen. Daarnaast leven we in een zeer vervuilde wereld dus is een reiniging op zijn tijd echt niet misplaatst, dat geldt voor iedereen.

Wil jij

  • meer energie?
  • een stralende huid?
  • een beter humeur?
  • een betere gezondheid?
  • een paar overtollige kilo’s kwijt?
  • meer waardering voor voeding?
  • een lichter/opgeruimd gevoel, lichamelijk en mentaal?

Is je antwoord op één of meerdere vragen JA!, dan is het tijd voor verandering!

Ik heb vroeger zelf ontzettend gestruggeld met eten. Eerst ontzettend ongezond, je weet wel, met Red Bulls, cola, chocolade en patat. Ik werd iets voller en iemand gaf dit niet zo subtiel aan, wat leidde naar een eetstoornis; ik had boulimia. 2 Jaren verder, 15 kg lichter en zonder energie wist ik dat het zo niet verder kon. Ik moest dit doorbreken. Ik wilde weer gezond worden en volop in het leven staan. Ik ben me gaan verdiepen in voeding en zo is mijn interesse ontstaan.

Inmiddels heb ik meerdere opleidingen en cursussen afgerond; Voedingsdeskundige, Ayurveda, Ayurvedisch voedings- en leefstijlcoach, Detoxcoach, Voedingstherapie en Ayurvedisch Levend Bloed Analyse.

Door mijn verscheidenheid in opleidingen weet ik het probleem vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en is er altijd een oplossing die bij jou past. Iedereen is zó uniek, er is geen ‘one size fits all’.

“In één enkele druppel van jouw bloed is te zien hoe jij leeft. Jouw leefstijl is terug te vinden in jouw hele lijf. Je bent letterlijk wat je consumeert!”

Heel veel mensen nemen lichamelijke klachten voor lief. Een opgeblazen buik na het eten, maagzuur, allergieën, huiduitslag, weinig energie, hoofdpijn en zelfs depressieve gevoelens. Dat hoort er nu eenmaal bij toch?! Nee, zeker niet!

Ook jij kan je ‘on top of the world’ voelen!

Voeding ís energie! Voeding is er om je te voeden. Het kan dienen als medicijn, maar soms is even niet eten het juiste om te doen.

High level 1:1 coaching biedt voor jou de mogelijkheid om samen met mij, stap voor stap, een voedingspatroon en leefstijl te ontwikkelen die geheel op jou is afgestemd.

Neem contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek

Waar sta jij volgend jaar?